آنتوسیانین ها به عنوان رنگهای غذایی
آنتوسیانین ها به عنوان مواد غذایی رنگی قصد دارند تا اطلاعات پراکنده در مورد آنتوسیانین های مربوط به رنگ آمیزی مواد غذایی را جمع آوری کنند. هر دو جنبه اساسی و کاربردی این رنگدانه ها مورد بحث قرار گرفته است. این کتاب که در نه فصل تهیه شده است ، با بحث در مورد ساختار شیمیایی آنتوسیانین ها آغاز می شود و پس از آن کپی کوگمنتاسیون و بیوسنتز آن به دست می آید. سپس به توزیع آنتوسیانین در گیاهان مواد غذایی و همچنین پایداری ترکیبات در مواد غذایی می پردازد. این اثر همچنین به تجزیه و تحلیل آنتوسیانین ها و حضور آنها در انگور و شراب می پردازد. استفاده از آنتوسیانین ها به عنوان مواد افزودنی غذایی در فصل گذشته مورد بررسی قرار گرفته است. این کتاب برای به حداکثر رساندن جذابیت بصری این رنگدانه ها چه در محصولاتی که در آنها به طور طبیعی وجود دارد و چه در محصولاتی که ممکن است به عنوان رنگ کننده به آنها اضافه شود ، اطلاعات بیشتری را ارائه می دهد.
جزئیات
- ۹۹/۰۶/۰۷